Н а ч а л о

П р о д у к т и

Д е м о

У с л у г и

Ц е н и

К л и е н т и

З а    н а с

К о н т а к т и

 

4A Store
4A Quick
4A Gold
4A Bar
4A Bed
4A Trip
Валутни курсове
© Steniweb.net 2008
4A BAR WEB
 

4A Bar Web представлява пакет от софтуерната програма 4A BAR и Уебсайт, който работи в унисон със софтуерната програма.

Уебсайтът предлага онлайн поръчки на продукти от менюто, а менюто, посредством експорт, се зарежда от вашата софтуерна програма. Цените от менюто в заведението и менюто в уебсайта се определят от вас и може да се различават. При изпълняване на поръчка от страна на клиента, същата се принтира директно в кухнята на заведението.

Софтуерната програма 4A BAR oбслужва еднакво добре както заведения за обществено хранене – ресторанти, кафенета, барове, така и обекти, нуждаещи се от правилно и коректно калкулиране на необходимите съставки на рецептите! В програмата складовите наличности се следят и изписват автоматично спрямо продажбите за деня. Във всеки един момент знаете с какви количества по складове разполагате. Така сами следите необходимите минимални количества и предвиждате зареждането им. Програма “4A BAR” поддържа база данни за складoве, менюта, калкулации. Предлага възможност за коригиране на цените в менюто според заложените средни цени, взаимозаменяемост на продукти в рецептурния състав според сезонни и други фактори.


Използвайте 4А BAR за да:
- Имате информация за реалната наличност
- Знаете пълният асортимент със съответния разход на продукти
- Поддържате неограничен брой ценоразписи - сезонни цени, приятели, VIP гости, отстъпки .
- Знаете защо губите пари
- Знаете ежедневно- приход, разход, печалба
- Извършвате бързи, лесни, точни, парични и стокови ревизи.


Програмата не ви ограничава в сферата на заведенията за обществено хранене.Тя с лекота може да бъде приспособена и за други обекти в зависимост от вида дейност, който управлявате. Вместо продукти, менюта и рецепти заложете данните, с които работите и ще получите резултатите. При зададени изходни данни:
– продукти, труд, консумативи и др., при заложени разходни норми и нормативи, Програма “4A BAR” извършва бързи калкулации, изчислява веднага себестойността на рецептите в менюто! Помага Ви да оцените своята рентабилност. Само въведете вашите данни и програмата ще работи вместо Вас! С Програма “4А BAR” отпечатвате менюта на три езика, със същата лекота, с която въвеждате данни и получавате резулататите! Така винаги разполагате с прегледни, изрядни менюта, с които имате добра възможност да реагирате бързо според нуждите си!

Програмата работи под Windows  

 

Предназначение


За работа в заведения за обществено хранене (ресторанти, бистра, барове).

Периферия

Фискален и кухненски принтер, каса, UPS,Touch Screen, безконтактен или магнитен четец за карти.

Работа

Лесен и достъпен на въвеждане на работни данни. Отчитане и Автоматизирани справки. Мрежова поддръжка на повече от едно работно място.

Изглед